Hit és erkölcstan

Református hittan

Martfűi Református Egyházközség 5435 Martfű Szent István tér 3.

Helyben a református hitoktatás megszervezői:

Link: Református Hit- és Erkölcstan

 

Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntünk mindenkit a Martfűi Református Egyház nevében. A hit-és erkölcstan oktatás megszervezését és lebonyolítását 2023. január 3-tól mi végezzük.  Ekkor költöztünk Martfűre, ahol a lelkipásztori és vallástanári feladatainkat látjuk el.

A gyerekekkel óvodától  8. osztályig foglalkozunk. Minden korosztálynak a számára megfelelő módon, életkori sajátosságait figyelembe véve igyekszünk a hittanórákon foglalkozni.

A református hit-és erkölcstanoktatás fő mottója: Biblia-Műveltség-Élmény.  A gyerekek és fiatalok a Bibliai tanítást élmény formájában kapják meg. A kisebbekkel több éneklés, játék, kreatív színezők, kézműves foglalkozások keretein belül mélyítjük el a Bibliai üzenetet. Míg a nagyobbakkal kérdéseiket átbeszélve igyekszünk útmutatást adni  számukra.

Bátorítjuk a szülőket, hogy válasszák a református hit-és erkölcstanoktatást, hiszen itt mindig egy kicsivel többet kapnak a gyerekek.

Szeretettel várjuk a jelenlegi és az új hittanosokat is.

Bármilyen kérdés esetén forduljanak bizalommal hozzánk. Keressenek bátran telefonon, vagy akár személyesen is.

Szeretettel: Tóthné Iván Éva református vallástanár

Katolikus hittan

 

Katolikus hittan plakát

Mindenkit szeretettel várunk!

Kedves Szülők!

Szeretnék pár szóval bemutatkozni. A leendő elsősöket én fogom tanítani katolikus hittanra. Tiszaföldváron élek és ott vagyok aktív tagja egyházközségemnek.

Katolikus hittan oktató

Az óvodai hittan foglalkozásokat és iskolai tanórákat színesen, változatosan, játékosan próbálom tartani, így a gyerekek nagyobb lelkesedéssel tanulják meg az alapvető erkölcsi és vallási normákat, bibliai történeteket és a hit alapjait. A magam 27 éves korával, tudok velük együtt lelkesedni, örülni és pörögni. Jézus tanait a legjobb tudásom és kreativitásom segítségével szeretném átadni gyermekeiknek, sok szeretettel és türelemmel kísérve.

A hitoktatás mellett katolikus ifjúságszervezéssel is foglalkozom, mellyel szeretném a fiatalokat behívni Krisztus közösségébe.

„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa.” Mk (10, 13-14)

Szeretettel hívom és várom a leendő elsősöket hittanóráimra.

Szeretettel:
Apáthy Tímea,
Timi néni

Miért pont katolikus hittan? 4’09”  https://youtu.be/fXqZoDlb4Uk

Hit gyülekezete

A Hit Gyülekezete tájékoztatója

 

Pünkösdi hittan

 

Miért válasszam a pünkösdi hittant?

Pünkösdi hittan