Hit és erkölcstan

Református hittan

Martfűi Református Egyházközség 5435 Martfű Szent István tér 3.

Helyben a református hitoktatás megszervezői:

Link: Református Hit- és Erkölcstan

 

Kedves Szülők!

Szeretettel köszöntünk mindenkit a Martfűi Református Egyház nevében. A hit-és erkölcstan oktatás megszervezését és lebonyolítását 2023. január 3-tól mi végezzük.  Ekkor költöztünk Martfűre, ahol a lelkipásztori és vallástanári feladatainkat látjuk el.

A gyerekekkel óvodától  8. osztályig foglalkozunk. Minden korosztálynak a számára megfelelő módon, életkori sajátosságait figyelembe véve igyekszünk a hittanórákon foglalkozni.

A református hit-és erkölcstanoktatás fő mottója: Biblia-Műveltség-Élmény.  A gyerekek és fiatalok a Bibliai tanítást élmény formájában kapják meg. A kisebbekkel több éneklés, játék, kreatív színezők, kézműves foglalkozások keretein belül mélyítjük el a Bibliai üzenetet. Míg a nagyobbakkal kérdéseiket átbeszélve igyekszünk útmutatást adni  számukra.

Bátorítjuk a szülőket, hogy válasszák a református hit-és erkölcstanoktatást, hiszen itt mindig egy kicsivel többet kapnak a gyerekek.

Szeretettel várjuk a jelenlegi és az új hittanosokat is.

Bármilyen kérdés esetén forduljanak bizalommal hozzánk. Keressenek bátran telefonon, vagy akár személyesen is.

Szeretettel: Tóthné Iván Éva református vallástanár

 

Katolikus hittan

 

Katolikus hittan plakát

Mindenkit szeretettel várunk!

Kedves Szülők!

Szeretettel üdvözlöm, a leendő elsős szülőket és már hittanos gyerekek szüleit is! Abban az örömben van részem, hogy továbbra is taníthatom a katolikus hittant.
Tiszaföldváron élek és ott vagyok aktív tagja egyházközségemnek.

Az óvodai hittan foglalkozásokat és iskolai tanórákat színesen, változatosan, játékosan próbálom tartani, így a gyerekek nagyobb lelkesedéssel tanulják meg az alapvető erkölcsi és vallási normákat, bibliai történeteket és a hit alapjait. A magam 29 éves korával, tudok velük együtt lelkesedni, örülni és pörögni. Jézus tanait a legjobb tudásom és kreativitásom segítségével szeretném átadni gyermekeiknek, sok szeretettel és türelemmel kísérve.

A hitoktatás mellett katolikus ifjúsági közösségszervezéssel is foglalkozom, mellyel szeretném a fiatalokat behívni Krisztus közösségébe. Jelenleg is működő, hittanosoknak tartott Teaházunkra szívesen és lelkesen jönnek a hittanosok.

 

„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa.” Mk (10, 13-14)

Szeretettel hívom és várom a leendő elsősöket hittanóráimra.

Szeretettel:
Apáthy Tímea,
Timi néni

Miért pont katolikus hittan? 4’09”  https://youtu.be/fXqZoDlb4Uk

Hit gyülekezete

A Hit Gyülekezete tájékoztatója

 

Pünkösdi hittan

 

Miért válasszam a pünkösdi hittant?

Pünkösdi hittan