Mentoráló Intézmény

Értesítés a nyertes pályázatról

DSC_1901
DSC_1668
DSC_1689
2014. november 10.
2014. október 27.
2014. október 5.

Mentoráló intézmény lettünk

Iskolánk, a Martfűi József Attila Általános Iskola a TÁMOP-3.1.4. B-13/1-2013-0001 „Köznevelés az iskolában” c. projekt keretében nevelési-oktatási és pedagógiai-szakmai szolgáltatást nyújtó intézmények részére meghirdetett MENTORÁLÓ INTÉZMÉNYI MŰKÖDÉS pályázat Módszertani Innováció moduljában elnyerte a Mentoráló Intézmény címet.
Az ünnepélyes Mentoráló intézményi cím átadására 2014. november 4-én, Budapesten került sor.
Az iskolánkban megvalósuló ,,Műv-ész”- program öt éve működik az intézményben. A projekt erőssége, hogy a személyiségfejlesztő és művészeti tevékenységeket egy egész tanéven átívelő kulturális tevékenységbe ágyazza, miközben az iskola valamennyi tanulóját aktivizálja és bevonja a közös játékba. Mindenki művésszé válhat, és megmutathatja tehetségét, függetlenül adottságaitól. A folyamat során a diákok személyes kompetenciái mind művészeti, mind szociális vonatkozásban fejlődnek.
A ,,Műv-ész”- komplex személyiségfejlesztő, művészeti program című módszertani modell keretében visszatérő eseménysorozatunkat, a karácsonyi mesejátékot, a farsangi témahetet és az anyák napjához kapcsolódó három hetet meghaladó projektet mutatjuk be.
Adaptálható módszertani modellünkkel szeretnénk jó gyakorlattal szolgálni, megismertetni a komplex művészeti nevelés fejlesztésének vagy bővítésének új útjait, lehetőségeit.

Szabó Józsefné
projekt koordinátor

Tanusitvany

Újabb állomásához érkeztünk az egész tanévet felölelő projektünknek. A tegnapi napon (2015.01.27.) lezártuk az első szakaszt, értékeltük a mesejáték eredményét, elemeztük a személyiség fejlődésre tett hatásait. A levont következtetéseket, a tapasztalatokat természetesen beépítjük a következő programelemünkbe. Kezdetét veszi ugyanis a farsangi témahét, amelynek részletes programja, meghívója itt található.Szeretettel ,nyitott szívvel várunk mindenkit!

k20140214_090827