Programok, versenyek

Kedves Mindenki!

Alig kezdődött el a hét, de programokkal és versenyekkel bombáznak már Bennünket. Megpróbáltam egy csokorba szedni a legfontosabbakat, és szerintem a legvonzóbbakat.

  • Szept.5 – Hulladékgyűjtés: vasat is lehet még most ősszel, a megszokott módon gyűjtjük.
  • Csiri-biri: A részleteket pénteken fogom megtudni a Műv. Központban. Annyit lehet tudni, hogy 4 előadás lesz, és a bérlet ára változatlan marad. Jelezzetek nekem péntekig, ha úgy gondoljátok, hogy vinnétek az osztályotokat. Ez egy előzetes felmérés részemről, még nem kell név szerint pontosan. Illetve, ha valamilyen órát, foglalkozást szeretnétek kérni a Műv. Központtól, azt is jelezzétek péntekig!
  • Hebe levelezős versenyre érkezett felhívás alsó és felsős gyerekek részére. A szórólapot eljuttatom hozzátok. Aki tavaly részt vett ezen a versenyen nyugodtan keressen meg.
  • Szerintem nagyon jó és pénztárcabarát osztálykirándulás és erdei tábor szórólapok is érkeztek. Kurca-Part kalandpark Szentes, Bokrosi vadnyugati város ( Csongrádtól nem messze), illetve erdei iskola és nyári táboroztatás Balatonszemesen. Az asztalomon a tanáriban kiteszem az anyagokat, ott meg is tekinthetitek.
  • A Groupama Biztosító meghirdetett egy szerintem nagyon jó 8 fordulós on-line versenyt, amelyen ha minél többen veszünk részt, akár 1 millió Forintot is nyerhet iskolánk. A felhívást küldöm, olvassátok el, és jelentkezzetek nálam minél többen, hogy regisztrálhassunk minél hamarabb. Határidő: hétfő.
  • Mellékeltem egy másik on-line pályázatot is (pontvédelem). Ennek a felhívását is megtalálhatjátok nálam.
  • A jövő héten (az időpontot még nem tudom, de időben jelzek.) diákönkrmányzati gyűlést is tartok. Kérlek Benneteket válasszátok újra a tisztségeket, ha szükséges, illetve szóljatok az érintetteknek!

Üdv, szép napot Nektek: Iglódi Ági néni