Meghívó – Szívedben a múltad

A Martfűi József Attila Általános Iskola sikeres pályázatot nyújtott be a „Köznevelés az iskolában”európai uniós támogatásból megvalósuló projektre, mely a ,,Szívedben a múltad, kezedben a jövőd’’ címet viseli.

Pályázati anyagunk célja az volt, hogy az október 23-i események kapcsán, 4 napos programsorozat formájában felidézzünk egy rendkívüli korszakot és megmutassuk, hogy a múlt befolyással van jelenünkre, jövőnkre.
Szeretnénk megmutatni a gyerekeknek, hogy: szeretni kell családunkat, városunkat, hazánkat. Tisztességgel, becsülettel embernek kell maradnunk minden körülmények között. Fontos hozadéka lesz a projektnek, hogy 1956 méltó megünneplése során a város lakói a civilekkel hozzájárulnak a közösségünk helyi szintű épüléséhez, az indirekt erkölcsi neveléshez.
Miután városunkban és iskolánkban mindig is szükségletként jelentkezett a közösséghez való tartozás igényének kielégítése, igyekszünk rendezvénysorozatunkkal erre reagálni, mert tudjuk, hogy az új kapcsolatok kialakulásához, a fiatalság lelki, mentális egészségének megőrzéséhez, fejlesztéséhez erre van szükség.
Örömmel vennénk, ha Ön is csatlakozna programsorozatunkhoz és megtisztelné jelenlétével rendezvényeinket.
Meghívónkhoz mellékelem programfüzetünket, melyben valamennyi eseményünk időpontja és helyszíne megtalálható.

Emlékezzünk együtt, ismerjük meg egymást, fedezzük fel közös értékeinket!

Valamennyi kollégánk és gyermekünk nevében tisztelettel:
Földi Edina
igazgató