Pályázati lehetőség

 

Kedves Gyerekek! Szeretnék megosztani veletek egy remek pályázati lehetőséget, aminek a kiírását lejjebb olvashatjátok!

Soha vissza nem térő lehetőség a kreativitásod kiélésére. Keressétek osztályfőnökeiteket, rajz és magyar tanáraitokat , mindenben rendelkezésetekre állunk!:)

Kedves Tanulók!

Felhívásunk a természetet, különböző értékeket kedvelő, jól rajzoló, fotózó, író diákoknak szól, akik szeretnék megméretni ebbéli tudásukat egy verseny keretén belül.

A Martfűi Városszépítő Egyesület alkotói pályázatot hirdet az épített és természeti értékek megismertetése, megőrzése érdekében.

E pályázat keretében megörökíthetitek azokat az épített értékeket (épületek, szobrok, stb.), természettel kapcsolatos élőlényeket (növények: virágok, fák; állatok, természeti jelenségek, stb.), múltat idéző tárgyakat, történeteket, amelyekről úgy gondoljátok, hogy meg kell ismernie szűkebb és tágabb környezeteteknek.

Ez történhet írásban: prózában, versben; fotón, rajzban, vagy más, tetszőleges képzőművészeti formában. Írásaitokat teljesebbé tehetitek rajzokkal, fotókkal. Legyen legalább 5 A/4 oldal, de 15 A/4-es oldalnál ne legyen hosszabb a mellékletek nélkül.

A pályázatokon tüntessétek fel a neveteket, életkorotokat, iskolátok nevét, no és azt, hogy MARTFŰ! (Ez az országos versenyhez fontos.)

Nevezhettek egyedül, vagy csoportosan.

A pályázatok elbírálása korcsoportonként (alsó és felső tagozat) és témakörönként külön-külön történik.

 A legjobbakat jutalmazzuk! SŐT!!! A díjnyertes pályaműveket továbbküldjük a Hungária Nostra (Város- és Faluvédők Szövetsége) hasonló témában meghirdetett ORSZÁGOS VERSENYÉRE!!! Az ott legjobban szereplő pályamunkák alkotói a nyáron egy különleges táborban, szép helyen, érdekes értékmegőrző munkában vehetnek részt sok-sok élménnyel gazdagodva.

Azt, hogy a nyertes alkotások eljussanak az országos versenyre, annak lebonyolítását az Egyesületünk megszervezi.

Beadási határidő: 2015.január. 12. hétfő 8 óra, a szaktanárotoknál.

Az értékelés 2015. január 25.-ig megtörténik.

Minden nevező diáknak jó ötletet, sikeres megvalósítást kívánunk!

 Martfűi Városszépítő Egyesület