Indul a mandula…avagy mindent bele a tombolákért!

Kedveskéink!
Mint már bizonyára sokan értesültetek róla, az idei farsangi tombolákat, nem pénzért, hanem „súlyos” kihívások teljesítése után szerezhetitek be….

De mennyit, miért és hogyan??
2 tombola= Farsangi totó megfejtése ( Információs falon, iskolánk honlapján mellékelve, megoldások oszifőnek péntek reggelig  leadva)
2 tombola= dekorációs elemek készítése a farsang jegyében ( szintén oszifőnél landoljon!)
2 tombola= égetnivaló személy (kiszebaba készítése) – oszifő sarokba állítja a télűzés pillanatáig
2 tombola= a célszemély elégetése csütörtök délután ( 15:00), a tavasz csalogatása, hidegzavarászás ( nem tévesztendő össze a hidegrázással)
2 tombola= pénteken lényegülj át békakirállyá, csillagszemű juhásszá vagy tetszésed szerint bármivé!
( magyarul : öltözz jelmezbe☺)
A jutalomszelvényekért oszifőhöz fordulj, sorsolás pénteken 13:00-tól iskolarádión keresztül)

Meglepcsik + adaléknak:

Meglepcsi 1.  rengetegnagyonnagyonborzasztóansok  fantasztikus, vattacukros, rózsaszínű, vicces és ehető, csilli-villi tombolatárgy, eszméletlen mennyiségben ( imádkozz a tavasztündérnek, hogy jól sorsoljon az üveggömbjébőL!!!) Köszönjük és nagy ölelést küldünk Mindenkinek, aki hozzájárult  ahhoz, hogy már nem férünk el  a munkahelyünkön a sok ajándéktól !

Meglepcsi2. Fergetegparty KIZÁRÓLAG ISKOLÁNK FELSŐ TAGOZATOS TANULÓINAK a Művelődési Központban ( a Martfűi Ifjúsági Kerekasztal szervezésében.) A belépés és a  valentin napi ereszd el a hajam feladatok, a  fotózás, a szerelemposta ingyenes….de üccsire, szendóra vigyél magaddal némi zsebpénzt!