A pillangók és az egy százalék

Kedves barátaink, pártolóink, védelmezőink, segítőink, jó pajtásaink és mindenki, – aki akár csak 1 szép emléket, élményt is őriz a szívében velünk kapcsolatosan! Több alkalommal, több módon, több fórumon kerestünk már titeket , hogy adótok 1%-át „megszerezzük”. Biztosan az agyatokra mennek már más szervezetek-mi biztosan nem- , de csak teszünk még egy utolsó próbálkozást. Csodálatos tavaszi pillangóinkat kiengedtük a város több pontján az alábbi üzenettel:
Pillangók

 

Ön tudja már, hogy hová ajánlja adója 1%-át?
Ha a jövőbe akar befektetni, akkor a Boldog Gyermekekért Alapítvány a jó választás. A támogatások a gyerekek szabadidejének szervezett és tartalmas eltöltésére fordítódnak. Többek között sportrendezvények, nyári táborok, kézműves foglalkozások, vetélkedők anyagi hátteréhez nyújtunk segítséget. Ha Ön is fontosnak tartja céljainkat, kérjük adója 1%-át ajánlja fel részünkre.
Adószámunk: 18824773-1-16

Ön tudja már, hogy hová ajánlja adója 1%-át?
Ha a jövőbe akar befektetni, akkor a Tehetséges Tanulókért Alapítvány a jó választás. A támogatások a gyerekek szabadidejének szervezett és tartalmas eltöltésére, versenyeztetésére, jutalmazásra fordítódnak. Ha Ön is fontosnak tartja céljainkat, kérjük adója 1%-át ajánlja fel részünkre.
Adószámunk: 18823947-1-16
Köszönettel: a martfűi gyerekek!

Számtalan ponton megtalálhatóak a pillangóink a városban, akiket a 4.a-sok keltettek életre-köszönet nekik, Szendy Éva​ néninek és Csatáriné Bártfai​ Tünde néninek! Egy biztos, aki szeretne vehet belőlük bátran, csak egyet kérünk cserébe:a kosár mellett található  nyilatkozatból is vegyetek el és adjátok le a munkahelyeteken.

Boldogságos pillangó gyűjtögetést kívánunk mindenkinek:)
Ui.: Aki nem jár se boltba, se hivatalba, se uszodába, se sehová, az innen letöltheti a nyilatkozatot:
http://suli.martfu.hu/?p=18442