Focihírek

Januárban megkezdődött az immár 11. alkalommal kiirt utánpótlás téli labdarúgó teremtorna a Martfűi sportcsarnokban. Az újabb lejátszott fordulókban az U-14-es korosztály lépett pályára egy hat csapatos torna keretében, melyen egy harmadik és egy hatodik helyet sikerült szereznünk. Legjobb játékosnak ismét Bekker Zsolt 7.c osztályos tanulónkat választották.

Csapattagok: Székely Zoltán, Molnár Dániel, Deák Gergő, Erdei Viktor, Rupa Csaba, Gál Krisztián, Almási Gergő

Csapattagok: Síró Barnabás, Perjési Gergő, Bekker Zsolt, Földi Milán, Sipos Roland, Varga Bence, Bodzsár Balázs

Egy héttel később az U-13-as korosztály csapatai mérték össze tudásukat. A 10 csapatos torna kemény és egyben lendületes mérkőzéseket hozott, melynek végén a nagy akarással és fortuna által is támogatott Martfűi csapat Kunszentmártonnal csapott össze a döntőben. A végeredmény 0-0 lett, következett a büntetőpárbaj. A 7-es rúgások során tovább fokozódott az izgalom, mivel kettő büntetőt kihagytak a Martfűi játékosok. Harmadik és negyedik sorozatban Sipos Roland és Almási Gergő belőtte büntetőjét, az utolsó vendégpróbálkozást Síró Barnabás kapufára tolta, így első lett az U-13-as csapat.

Csapattagok: Székely Zoltán, Siró Barnabás, Bodzsár Balázs, Rupa Csaba, Gál Krisztián, Erdei Viktor, Deák Gergő, Sipos Roland, Varga Bence, Molnár Dániel, Almási Gergő

Szeretettel várunk minden fociszerető szurkolót, biztassuk együtt az ifjú labdarúgó palántáinkat.

Sportbaráti üdvözlettel: Csík Zoltán

foci