Martfűi Labdarúgó Sportegyesület összefoglaló

Egyesületünk 75 igazolt utánpótláskorú labdarúgóval kezdte el az tavaszi szezont, hét korosztályban.   A fiatalabb korosztályban (7-9-11-13) Bozsik program keretében tornákon vesznek részt a gyerekek, amely nagyobb részben Martfűn kerül lebonyolításra a kiváló létesítmény miatt. A Bozsik tornák alapelve szerint a lejátszott mérkőzések eredményeit nem rögzítik, itt a játék a lényeg. Mindenki  kap ajándékot a torna után, valamint minden csapatból egy fő külön jutalomban részesül. U-7-es és U-9-es korcsoportban kettő torna került lebonyolításra, U-11-es és U-13-as három.

Egyéni díjazottak: április 02.   U-7 Petróczki Gábor

                                                 U-9 Hervay Roland

                              április 16.   U-7 Pápai Gergő Benedek

                                                 U-9 Szabó Zsombor, Csikós Máté

                              március 20. U-11 Kun Ábel

                                                  U-13 Almási Gergő

                               április 10.   U-11 Berta Tibor

                                                  U-13 Molnár Dániel

                               április 23.   U-11 Berta Tibor

                                                  U-13 Bodzsár Balázs

 

U-14-es csapatunk  szintén tornarendszerben játssza  mérkőzéseit,( egy tornán több mérkőzés) tavasszal egy tornát rendeztek eddig Újszászon. Martfű csapata ezen két mérkőzést játszott, egy győzelem Újszász ellen 4-1 (góllövők: Földi Milán, Deák Gergő, Sipos Roland kettő) majd 6-0-ra kikapott a jelentősebb játékerőt képviselő Szanda focisulitól. Csoportjában 14 szerzett ponttal a második helyen áll, Sipos Roland 7 góljával vezeti a góllövőlistát. Eredményeiket az adatbank.mlsz.hu oldalon, jász-nagykun-szolnok megyét kiválasztva, a területi U-14 2 csoport tabelláján nyomon lehet követni.

 

U-16-os csapatunk a ( területi 1 csoport) bajnokságban tavasszal lejátszott mérkőzéseken 3 győzelmet (Szajol,  Kunhegyes, Csépa )1 döntetlent (Túrkeve) tudott kiharcolni 35gólt szerzett és 3 gólt kapott. Becsik Richárd 41 góljával  vezeti  a góllövőlistát, a csapat 3. helyen áll a tabellán.

 

U-19-es csapatunk ugyanebben a bajnoki besorolásban 4 forduló alatt  3 győzelmet (Szajol,Kunhegyes, Csépa) és 1 vereséget (Túrkeve) ért el, 14 rúgott góllal 4 kapott ellenében.  A góllövőlistán Kovács István 12 és Varga  Zoltán 12 góllal az 5. helyen szerepel. A csapat 37 pontjával vezeti a tabellát. Mindkét korosztály eredményeit szintén figyelemmel lehet kísérni az adatbank.mlsz.hu oldalon, már a mérkőzés elkezdése pillanatában is.

2016.05.04.

Sportbaráti üdvözlettel.                                                           Csík Zoltán