A mai postával érkezett :)

Kedves Pályázó!

 Ezúton szeretném valamennyi szervezőtársam és minden támogató intézmény vagy cég nevében megköszönni, hogy részt vettetek a „Nem vagyunk mi kispályások!” szurkolói pályázatunkon. Óriási siker az, ami az elmúlt két hónapban történt!

Ahogy ígértük, pénteken összeült a szakemberekből és társszervezőkből álló zsűri, és első körben végignézte, értékelte az anyagokat. Sokat nevettünk, néha elérzékenyültünk, de végig jól szórakoztunk. Köszönet Nektek ezért az élményért!

Nagy örömünkre – és biztosak vagyunk benne, hogy a nemzeti válogatott örömére is – minden várakozásunkat meghaladó számú, közel 100 pályázat érkezett az ország minden részéről, a legkisebb településtől a megyeszékhelyig. A 24 legeredetibb ötleteket és legbravúrosabb megvalósításokat tartalmazó pályázatot kellett kiválasztanunk, de már most látjuk, hogy mindenki nyert, aki az indulás mellett döntött, hiszen minden egyes pályázat megmutatott valami nagyon egyedit és különlegeset abból a közösségből, ahonnan érkezett, és mindegyikből sugárzik a foci és a magyar válogatott iránti szeretet, a vágy, hogy 44 év után sikereses legyen az EB-csapat.

De a május 22-én megrendezésre kerülő I. Újbudai Focimajálisra és egész napos családi sportrendezvényre, ahogy azt a kiírásban jeleztük, csak 24 pályázó közösséget és kísérőiket tudjuk vendégül látni. Döntenünk kellett tehát, hogy a nagyszerűek között mégis kiket emelünk ki ez alkalommal.

A ti pályázatotok annyira tetszett nekünk, hogy közel vagytok ahhoz, hogy benne legyetek a 24 legjobb csapatban, akik a jövő hétvégén együtt ünnepelhetnek velünk!