Jutalom nap – a legkiválóbbaknak

Szinte el sem kezdtük és már véget is ért. Finis, hajrá, tempó és igyekezet. A bizonyítványosztásig még bő egy hónapunk van, de az már most látható, hogy kik azok a gyerekek, akik szorgalmukkal, igyekezetükkel, tanulmányi, sport vagy művészeti teljesítményükkel, közösségi munkájukkal méltóvá váltak arra, hogy 2016.05.27-én jutalom tanításmentes napot kapjanak iskolánk 450 tanulója közül.
Örömmel és büszkén osztom meg mindenkivel, hogy pénteken kirándulás keretében Cibakházára utazunk a CI-VIL Egyesület hétvégi házába, ahol a gyerekeknek az alábbi programokon lesz alkalmuk részt venni:
•    Kajak-kenuzás
•    Horgászat spiccbotokkal
•    Íjászat

Valamennyi programhoz pályázati keretből a CII-VIL Egyesület biztosítja a szakmai vezetőket, mind három programon részt fog venni minden gyermek. Ezek mellett pihenés, sportolás, evés-ivás, feltöltődés várja a gyerekeket, amit nagyon megérdemelnek.
Az utazó gyerekek névsora, szigorúan ABC sorrendben )
Bata Indira Zoé
Berta Tibor
Bodzsár Bence
Détár Emília
Dorogi Edina
Egei Zsombor
Fodor Péter
Forgács Korinna
Gáspár Barnabás
Holyba Gergő
Izbéki Andrea
Kiss Anna
Lefor Petra
Molnár Lili
Németh Noémi
Onodi Emese
Pfeffer Botond
Sagát Kornél
Sápi Domán
Szabados Milán
Székely Richárd
Szivajev Viktória
Trencsényi Dániel
Túróczi Anett
Zsemlye Zsanett

Köszönet és elismerés illeti őket a megtett teljesítményért, mint ahogy köszönet jár a VITALLIFE Szabadidő és Sportcentrum Nonprofit Kft.-nek és a Martfűi Úszó és Triatlon Klub-nak is, hiszen a gyermekek utaztatását az első hívó szóra ingyen oldották meg.
Szintén hatalmas köszönet jár iskolánk két alapítványának is, akik a az ellátás költségeit biztosították.  
Arra biztatok mindenkit, hogy vegyen példát ezekről a gyerekekről és adjátok fel a leckét jövőre, legyen nagyon nehéz a választás!
Hiszen a jutalom nap jövőre is jár!:)
Edina Néni