Martfűi Labdarúgó Sportegyesület összefoglaló

Június 05-én befejeződtek a bajnokságok, melyekben a Martfűi utánpótláscsapatok versenyeztek. Elsőként a Bozsik programsorozat ért véget és a csapataink nem vesztettek lendületükből, magabiztosan nyerték meccseiket.

Egyéni díjazottak: május 07.   U-7 Bozorádi Máté

                                                 U-9 Sütő Bence, Sápi Zádor

                              május 21.    U-7 Bartucz Gergő

                                                  U-9 Szőrös Gábor, Bakondi Bence

                              május 13 .   U-11 Kun Ábel

                                                  U-13 Sipos Roland

                               május 28.   U-11 Berta Tibor

                                                  U-13 Bodzsár Balázs

                              

U-14-es csapatunk Martfűn és Rákóczifalván májusban megrendezett tornákon 4 győzelmet aratott 17 gólt rúgott és csak 3 gólt kapott. Ezekkel a győzelmekkel megszerezték az U-14-es bajnokság 2 csoportjában az ezüstérmet. Első helyen a Szanda focisuli végzett, harmadik Újszász csapata lett. A csoport gólkirályi cimét 10 góllal Sipos Roland nyerte el, Almási Gergő 6 góllal negyedik, Rupa Csaba és Molnár Dániel 3-3 góllal a tizedik helyen végzett.

Az ezüstérmes csapat tagjai: Perjési Gergő, Varga Bence, Molnár Dániel, Székely Zoltán, Almási Gergő, Erdei Viktor, Sipos Roland, Bodzsár Balázs, Rupa Csaba, Gál Krisztián, Siró Barnabás, Deák Gergő, Bekker Zsolt, Földi Milán, Abonyi Gábor.

A teljes szezon június 26-án a harmadik alkalommal megrendezendő Honti Gyula emléktornával zárul, melyre szeretettel várunk mindenkit a sportpályán.

Ezúton szeretnénk gratulálni a Martfűi labdarúgóknak az elért eredményekért, köszönetet mondani a támogatóknak, valamint megköszönni a szülőknek az egész évi munkát.

Külön elismerés illeti Hevesi Tóth Tamásné-Rózsika Néni-teljes évi munkáját, valamint Id. Balassi Mihály rendező lelkes hozzáállását a csapathoz.

Kellemes nyaralást kiván az edzők csapata: Farkas Roland, Farkas Tamás, Erdei László, Németh Lajos, Hovodzák Ferenc valamint Benedek Tibor.

2016.06.05.

Sportbaráti üdvözlettel.                                                           Csík Zoltán