Farsangoltunk…

„Itt van a farsang,
Készül a fánk.
Hatalmas móka
vár itt ma ránk.”

Mentovics Éva vidám sorai hűen tükrözik iskolai farsangunk hangulatát. Az elmúlt pénteken, február 10-én nálunk is sikerült remélhetőleg elűzni a telet. Maszkabálunkon ugyanis rekordszámú diák öltött szebbnél-szebb, ötletesen kidolgozott jelmezt. A tantermek is új dekorációt kaptak az osztályok jóvoltából. A Szülői Munkaközösségnek köszönhetően mindenki degeszre ehette magát az incsi-fincsi büfében.

A nap fénypontja a jelmezverseny értékelése volt. Az idei év alsó tagozatos királynője Tóth Lili a 2. b-ből, a farsang királya pedig Szőke Péter lett az 1. b-ből.

A felső tagozatosok közül Papp Boglárka 8.a osztályos tanuló nyerte el a bálkirálynő címet, a bálkirály pedig Deák Gergő lett a 6.b-ből.

Ezután következett a várva várt tombolahúzás, amelyen a rengeteg felajánlásnak köszönhetően sokan gazdagodtak egy-egy nyereménnyel.

A hangulat ezután sem hagyott alább, ugyanis az alsós kisdiákok a zsibongóban mulattak, míg a felsősök a Művelődési Központ jóvoltából egy farsangi és Valentin napi partin vettek részt.

A Szülői Munkaközösség odaadó munkája, a szülők óriási mennyiségű tombolafelajánlása, finomabbnál finomabb süteményei, ötletes jelmezei, a pedagógusok segítsége mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy ezen a napon sok kis csillogó szempár, és fergeteges hangulat töltse meg iskolánk falait.

További képek a farsangról

Képek II. rész