Meghívó rajzpályázat eredményhirdetésére

Most már hagyomány, hogy a Martfűi Városszépítő Egyesület csatlakozik egy, az Országos Szövetség által kiírt pályázathoz. Ebben 8-18 éves korig készíthetik el munkáikat a tanulók a „Fiatalok az épített és természeti értékek védelméért” címmel. Két fő téma köré lehet csoportosítani a pályamunkákat. Egyik a városunk figyelmére, védelmére méltó régi és új épületek, műtárgyak, szobrok, stb. A másik, a körülöttünk lévő természeti szépségek megörökítése, megóvásukra való figyelemfelhívás.

Az idei évben minden eddiginél több alkotást küldtek be a helyi József Attila Általános Iskola diákjai. 129 tanulótól 155 pályamunkát kaptunk. Szépeket, ötleteseket, kidolgozottakat, moderneket, és múltidézőeket, – nem kis, de csodálatos feladat elé állítva ezzel a zsűrit.

Az Asztalos Árpádné által vezetett zsűri mellett több szervezet és magánember is ajánlott fel Különdíjat, így a kiemelkedő munkákból többet lehetett díjazni. Sajnos így sem mindet! Több esetben – főként a hasonló munkáknál – különösen nehéz volt a választás, s szinte csak néhány színes ceruza-vonás döntött.

A zsűri döntését a 2017.március 6.-án hétfőn 15 óra 30 perckor tartandó
EREDMÉNYHIRDETÉSEN lehet megismerni.
Helye: Művelődési Központ Pódium terme.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Ismerjék meg a gyerekek munkáit, a zsűrizett, és a Budapestre, az Országos döntőre elküldendő pályamunkákat.
Gratuláljanak, tapsoljanak minden gyermeknek!

A Martfűi Városszépítő Egyesület nevében:

Vinczéné Balogh Magdolna
elnök