Vízi vetélkedő

Nagy izgalommal várta minden alsó tagozatos tanuló a május 24-ét. Ekkor került megrendezésre, a mára már hagyománnyá vált vízi vetélkedő. Tíz órától az 1-2. évfolyam, tizenhárom órától a 3-4. évfolyam mérte össze gyorsaságát, ügyességét. A váltóverseny szervezője és levezetője Kiss Rita néni volt, a segítői Bíró Vera néni és Kovács Misi bácsi voltak.

Változatos, ötletes feladatok szerepeltek, amit minden tanuló meg tudott csinálni. Nem volt szükséges, hogy tudjanak úszni a gyerekek, de aki tudott, az kamatoztathatta a tudását. Az 1-2. évfolyamosok küzdelmében az „A” osztályok gyűjtötték a legtöbb pontot. A 3-4. évfolyamon a 3.b osztály és a 4.a osztály örülhetett a győzelemnek. A szoros küzdelmekben mindenki dicséretesen teljesített, aminek meg is lett a jutalma, a Tehetséges Tanulókért Alapítvány jóvoltából. Minden osztály egy nagy zsák gumilabdával gazdagodott.
A gyerekek nevében is köszönjük a jutalmakat! Köszönet Rita néninek és az őt segítő pedagógusoknak a munkájukért valamint az uszodának, hogy a helyszínt biztosította számunkra.

Reméljük jövőre is ilyen nagy élménnyel gazdagodnak a gyerekek! 

Képek a vetélkedőről: 1-2. osztály      3-4.osztály

Fülöp Zoltán