Diákönkormányzati nap

Őszi szünet előtti utolsó napunkat már a kikapcsolódás és a megemlékezés jegyében töltöttük. Míg pedagógusaink egy rendkívüli ünnepi egemlékezést, addig  diákönkormányzatunk egy fergeteges napot szervezett tanulóink számára.

Iskolagyűlés keretében a legfrissebb eredményeket is megismerhettük, illetve a digitális munkarend alatt készült mestermunkák értékelése is megtörtént  A Boldog Gyermekkért Alapítvány és a Szolnoki Tankerületi Központ támogatásával. Az osztályok ezután Halloweennel és Márton nappal kapcsolatos vetélkedőn és szabadulószobában csillogtathatták meg tudásukat a nyelvi munkaközösség szervezésében. Ezt követően iskolánk varázsütésre mozivá alakult. A folyosókat belengte a pattogatott kukorica illata. Most egy hang sem szűrődött ki a tantermekből… Minden osztály a maga által választott filmet nézte meg közösen.

Mindeközben lelkes zsűri figyelte a tisztaságot  és a dekorációkat, a leleményesen kifaragott töklámpásokat. Nagy örömünkre délután a tanulók sok.sok élménnyel és csodaszép tisztaságot hagyva maguk után tértek haza.

A napról készült képeket a galériában találhatják meg: 1. rész, 2. rész.