Nyárindító színes forgatag

Június 14-én rendeztük meg a diákönkormányzattal és Szülői Munkaközösségünkkel közös napunkat.

A Szülői Munkaközösség már korán reggel elfoglalta az ebédlőt, és a sok szorgos szülő Incs-Fincsi büfével várta az éhes szájakat. Ezután a NO BACKPACK DAY keretében- amelyen extravagáns iskolatáskákat kellett bemutatni- a diákönkormányzat értékelte a legkülönlegesebb darabokat. Volt itt piknik kosár, ruhaszárító, óriás plüss, minden olyan érdekes tárgy, amelybe valahogy lehet egy-két tankönyvet pakolni.

A délelőtt az 1. és 2. évfolyamnak Madarak és fák napja vetélkedővel, a 3. és 4. évfolyamnak vízivetélkedővel, a felső tagozatnak pedig akadályversennyel és rádiós vetélkedővel folytatódott.

Mindeközben az 1.b, 4.a és 4.b lelkes szülői csapata az iskola udvarán készített ínycsiklandó ebédet a gyerekek számára. Délután a Tiszaföldvári Tűzoltóság és a Martfűi Rendőrőrs munkatársai várták az alsó tagozatos diákokat. A programok ezzel még nem értek véget, este jó hangulatú Csillagfény diszkóban rophatták kicsik és nagyok retró muzsikára . A talpalávaló zenét DJ Johnnie Taylor szolgáltatta.

Hálásan köszönjük s sok segítséget és feéajánlásokat a Diákönkormányzatnak, a Szülői Munkaközösségnek, a Boldog Gyeremekért Alapítványnak és a Szolnoki Tankerületi Központnak és Szabó Jánosnak!