Megnyitottunk!

2023 szeptember 1-én, reggel 8 órakor becsengettek a Martfűi József Attila Általános Iskolában is. 57 kis első évfolyamosnak volt ez élete első becsengetése. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a mi iskolánkban élhetik át ezeket a pillanatokat.

Dorogi Noémi Kitti 4.b, Tóth Eszter Theodóra 4.b, és Gyalai Dóra 4.a osztályos tanulók vidám versekkel készültek. Ők és a hangszórókból felcsendülő dallamok segítették a ráhangolódást az új tanévre. Köszönet érte nekik és Nagyné Tóth Tünde tanító néninek is, aki a versválasztásban, gyakorlásban, felkészülésben erős támasza volt a gyerekeknek!

Három új kollégát köszönthetünk iskolánkban. Danku János a karbantartók csapatát erősíti, Jónás Anita és Kása Krisztina jelenleg pedagógiai asszisztensek, később tanító nénik lesznek.

Nyáron sem tétlenkedtünk! A dekorálás, a tisztaság és a rend a szívügyünk. Minden tanévkezdést szeretnénk emlékezetessé tenni a tanulóknak ezért idén egy hatalmas színes pillangószárnyat készítettünk, ami fotófalként szolgál. Tessék használni!

Földi Edina Igazgató a tőle megszokott vidámsággal, humorral közelítette meg a mai eseményt.

A következő „feladatokat” kapták tőle a tanulók: Szárnyalj és érezd jól magad! Ami még fontos, „hogy velünk jóban légy”! 

Kása Krisztina