Köszönet a támogatásért!

szives1szazalek

Kedves Szülők, Nagyszülők, Nagybácsik, Nagynénik, Szomszédok, közeli és távoli ismerősök, volt és leendő tanítványaink rokonsága!
Bizonyára emlékeznek /emlékeztek rá, hogy a február és a május a mi kis iskolánk és kisvárosunk az adó 1 % gyűjtésétől volt hangos. Készültek szórólapok, videó film, http://suli.martfu.hu/?p=18442
 lepke-csodák, http://suli.martfu.hu/?p=20767 digitális és nem annyira digitális”zaklatások” . Örömmel és nagyon hálás szívvel tudatom Önökkel/veletek, hogy az SZJA 1%-ának felajánlásaiból a folyószámlára érkezett pontos összeg a Tehetséges Tanulókért Alapítvány javára 290.586 Ft, a Boldog Gyermekekért Alapítvány javára pedig 568.169 Ft.
Van az az érzés, ami szorongató, ugyanakkor meleg és kellemes. Most ezt érezzük, hiszen ez a rengeteg pénz, rengeteg apró forintocskából jött össze. Mennyi – mennyi embernek tartozunk köszönettel, mennyi-mennyi ember gondolta, hogy megérdemlik a gyerekek ezt az adományt, mennyien szeretnek minket, mennyien tudják rólunk, hogy itt jó helyre, jó célra, jó kezekbe érkezik az adomány.

Köszönjük a bizalmat, ígérjük februárban és májusban ismét jelentkezünk.

mosoly3