Márton napi mulatság és Halloween Party

Idén, a hagyományoktól eltérően, egy időben vetélkedtek az angolos és a németes tanulók a két ünnep alkalmából. Stílszerűen péntek 13-án, 13 csapat csapott össze, hogy számot adjon Szent Márton életművéből, illetve hogy bizonyítsák jártasságukat a szellemek és boszorkányok világában. Volt itt nyelvi fejtörő, tréfás feladat, kincsvadászat, villámkérdés… Szántó Marika néni, Tálas Marika néni és Tibi bácsi szervezésében mulatott a nagyérdemű. A végén eldőlt, melyik csapat, milyen jutalmon osztozhatott, amit a Boldog Gyermekekért Alapítvány biztosított. 
A kisebbek is kivették részüket a vidám forgatagból, hiszen ők délelőtt öltöztek be rémisztőbbnél rémisztőbb jelmezekbe, vagy épp csodaszép tündéreknek. De akadt köztük elegáns Drakula gróf is, aki nemes lelkűen ijesztgette az ártatlan Hercegkisasszonyokat. A délutáni táncmulatságon, melyet a Szülői Munkaközösség szervezett, természetesen együtt mulatott a sok Zombi a szellemekkel, boszikkal. A megéhezett aprajafalva lakóiról ugyancsak az SzMK gondoskodott, akiknek büféjében csak az nem talált szem-szájnak ízletest, aki fel sem kereste.
Aki viszont a versengés helyett a kézügyességét szerette volna csiszolni, az Erneszt Gabi néni és Tasnádiné Márti néni műhelyébe látogatott el. Csodálatos lámpások készültek üvegfestéssel, illetve ablakdíszek, színes képek a témához kapcsolódóan.
A napot, a nagyok legnagyobb megelégedésére, az esti Disco zárta. Itt is köszönjük a szülők és a tanár nénik, bácsik segítségét.
Az esemény képei megnézhetők itt.