Fiatal Tehetség Program

A Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programja felső tagozatos általános iskolásoknak nyújt tehetséggondozó, gazdagító képzést.
Képzésük a résztvevők számára teljes mértékben költségmentes. Ez nem csak a hétvégi képzési alkalmakra vonatkozik, hanem a hét közben szervezett angoloktatásra is, illetve a Program során kiadott segédanyagokra és az e-learning-rendszer használatára is kiterjed. 

Intézményünk két tanulója Fodor Luca Ágota és Fodor Bence Olivér is részt vesznek az oktatási programban. Féléves értékelésükben (Fiatal Tehetség Program régióvezető: Bernáth Orsolya) számos dicsérő gondolat, motiváló visszajelzés található:

 

„Luca nagyon okos, értelmes lány, aki bár keveset szól, de akkor nagyon jól tudja a választ, meglátásai jók. Az első foglalkozástól az tűnik fel benne, hogy rendszeresen jegyzetel. Nagyon érdeklődő, nagyon szeretne minél több tudást magába szívni. ”

 

„Bence csendes, tisztelettudó fiú. A csoportmunka során, a közös megegyezésben kevéssé erős, ám határozott, energikus fiú. A kezdetek óta a hasonló képességű és értékrendű fiúk társaságát keresi.

Személyiségéből adódóan ez sikerült is, jó látni, hogy boldog a csapatban.

Sok sikert és további szép eredményeket kívánunk!

 

Tehetség 2 Tehetség