Egy kiállítás megnyitójának margójára…

Az idén is Martfűn töltik a Karácsonyt az országos verseny győztes rajzai!

Évek óta szép sikerrel vesznek részt a martfűi iskolások a Városvédők Szövetsége által minden évben kiírt Ifjúság az épített és természeti környezet védelméért című pályázaton.

Így volt ez az idén is. A felküldött 25 db rajzból 8 nyert országos díjat.
Név szerint: 2.a. Tichy Luca, 2.b. Tóth Hedvig Janka, 2.b. Urbán Blanka, 3.a. Árvai Viola, 3.a. Kocsis Liliána, 4.a. Schmidt Hajnalka, 5.b. Révi Dorina, 6.c. Igricz Dorina. Még egyszer gratulálunk nekik!

Az ő rajzaikat nem (másfelé járnak az országban), de a többi győztes művek egy részét – a korábbi évekhez hasonlóan – a Városszépítő Egyesület – a Művelődési Központtal egyeztetve – megmutatja a martfűieknek. A gyerekeknek és tanáraiknak – ötletet meríteni, szülőknek, lakosoknak – szépet látni. Lehet bennük gyönyörködni, ellesni a látványos technikákat az ismét kiírt pályázathoz. Mert ismét meg lett hirdetve a verseny, ismét várjuk az alkotásokat, hogy ismét díjazhassuk azokat mi Martfűn, és az országos fordulóban Budapesten az ottani zsűri. 2018. február 10.-ig várjuk a műveket!

A kiállítás megtekintésére 2018. december 14-től 2019. január 10-ig az emeleti Galérián mindenkit szeretettel várnak az alkotók és a szervezők!

Vinczéné Balogh Magdolna
elnök
Martfűi Városszépítő Egyesület