Martfűi József Attila Általános Iskola

Kincskeresés a Villangók földjén

„Építhetsz házat a semmiből, olyan erősre, amilyenre csak te akarod, de egy otthon ennél sokkal törékenyebb. Az otthon azokból az emberekből épül fel, akikkel megtöltöd.”

A mi otthonunk a Művelődési Központ volt két napra, ahol az anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák igazi otthont varázsoltak az előtérbe, a gyerekek pedig igazi karácsonyi hangulatot a színpadra az Artúr és a Villangók című mesejátékban.

A történet szerint Arthur elszánja magát, hogy a nagyapja által hátrahagyott jeleket követve elinduljon felfedezni a villangók titokzatos világát, hogy megkeresse a mesés kincset és megmentse a családi otthont, és a karácsonyt.

A Klebelsberg Központ Szolnoki Tankerülete belső szakmai pályázatának és az EFOP-3.3.2-16-2016-00297 számú pályázatának támogatásának köszönhetően az előadásokban 244 gyermek vett részt szöveges, táncos vagy énekes szerepben. A háttérben pedig sok tündér anyuka, apuka, nagymama, nagypapa, iskolánk valamennyi pedagógus és technikai dolgozója segített a jelmezekkel, a díszlettel, a fény- és hangtechnikával, az előadások szervezésével, hogy megélhessük az otthon melegét, a karácsonyi csodát a színpadon és a nézőtéren egyaránt.

Köszönjük a szülőknek, támogatóknak, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, hogy a mesejáték idei sikeréhez ismét hozzájárultak!

„A Boldog Gyermekekért” Alapítvány Kuratóriuma

Támogatóink voltak:

Szekeres Mónika Gizella

Gonda Lajosné

Béres Andrea

Oros Róza

Dr Papp Antal

Hajdú-Adamik Ágnes

Kiss Mónika

Ivankovics Dalma

Hóvirág Akciós Áruk Boltja – Fehérné Kókai Anita

Kovács Zsolt és Kovácsné Gál Márta

Gál Attila – Lilla Papír- Írószer

Gonda Sándorné – Ili textil

Rágyanszky István Önkormányzati Képviselő

Szabó Ferenc és Túróczi Katalin

Farkas Zsolt – Cibaki Farkas Pékség

Szekeres Mónika Ibolya Virágszalon

Szilágyi Imre és Szilágyiné Árvai Éva

Szilver Alapfokú Művészeti Iskola, Szatmári-Nagy Szilvia,

Torony ABC – Kecskés Attila

Marfű Művelődési Központ és Könyvtár

Martfű Média

Martfű Város Önkormányzata

Martfűi József Attila Általános Iskola Szülői Munkaközössége

Martfűi József Attila Általános Iskola osztályközösségei (1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 6.c, 7.a, 7.b, 7.c, 8.a, 8.b, 8.c)