Itt a farsang, áll a bál…

„A jelmezbálban az a legjobb, hogy az ember kibújhatik a saját bőréből, hogy más lehet, tökéletesen más, mint aki a valóságban. (…) Hogy az ember néhány óráig azt játszhatja, hogy megváltozott, elvarázsolták.”  Szabó Magda

A Martfűi József Attila Általános Iskola tanulói február 9-én mindannyian „kibújtak saját bőrükből”, hogy vidám hangulatban ünnepeljék a farsangot és elűzzék a telet.

Az alsó tagozatosok színes és ötletes jelmezcsodáikat mutatták be a zsűrinek. A fergeteges, forgatagban találkozhattunk mesehősökkel, kutyákkal, macikkal, cicákkal, gólyafészekkel, sőt még egérfogóval is. Ezután Fülöp Zoli bácsi szervezésében izgalmas sportversenyen vettek részt.

A nagyobbak osztálytermüket is „beöltöztették”, farsangi feladatot oldottak meg és szenzációs osztályprodukciókkal teremtettek karneváli hangulatot nem kis feladatot adva a zsűri számára. Végül a fődíjat, a 7.c osztálynak ítélte oda az Eiler Zita néni által vezetett, a diákönkormányzat tagjaiból és szülőkből álló bizottság.

Arról, hogy semmiképpen se maradjunk éhesek a Szülői Munkaközösség lelkes gárdája gondoskodott az Incsi-Fincsi büfében.

A mulatság tombolahúzással zárult, ahol rengeteg felajánlás talált boldog gazdára.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak:

1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 6.c, 7.a, 7.b, 7.c, 8.a, 8.b és 8.c tanulói és szülői munkaközösségei

Martfűi József Attila Általános Iskola Szülői Munkaközössége

Goods Market

Lilla Papír és Írószer

Szekeres Mónika

Boldog Gyermekekért Alapítvány

Hóvirág Akciós Áruk Boltja

Szilágyi és Társa Húskuckó

A farsangról készült képeket a galériában tekinthetik meg.