Egy ballagás margójára – videók

Kereken 95 napot töltöttünk karanténban, azóta elvétve láttuk egymást személyesen, van olyan is, akivel egyáltalán nem találkoztunk. Talán intézményünk életének egyik legnehezebb feladatai közé sorolható a három ballagó 8. osztály ballagásának megszervezése. Sok mindent kellett a tanév során nélkülözniük. Nem volt és nem lesz bál, záró osztálykirándulás, szerenád és hagyományos ballagás.

De azt szerettük volna, ha nem a NINCS-re, a NEM –re, a MEG NEM VALÓSULT-ra emlékeznének, hanem RÁJUK! Ezért mindhárom osztálynak külön időpontokban lehetőségük volt elbúcsúzni iskolájuktól, és nekünk is lehetőségünk nyílt elbúcsúztatni őket.

Arról, hogy ez a nap örök élmény maradjon számunkra a Martfű Média munkatársai gondoskodtak!

Hálás köszönet a szülőknek, akik mindenféle szabályt betartottak, segítve bennünket, hogy az ünnepség zavartalanul megvalósuljon. Köszönet Martfű Város Önkormányzatának, A Boldog Gyermekekért Alapítványnak, Rozsán Csongor úrnak, hogy felajánlásaikkal boldoggá tették végzős diákjainkat. Köszönet a pedagógus és technikai munkatársainknak, hogy csodaszép dekorációt varázsoltak.

És nem utolsósorban hatalmas köszönet a Martfű Média munkatársainak, Herbály Jánosnénak, Székács Szidóniának és Kovács Tamásnak, hogy a búcsú pillanatait megörökítették számunkra!

8.a osztály:

8. b osztály:

8.c osztály: