Farsangi fánk pufóka, teremben áll a móka….

Farsangi fánk,
pufóka,
teremben áll
a móka.
Czeglédy Gabriella: Áll a bál (részlet)
 
Elérkezett a farsang várva várt napja az iskolánkba. Igaz, rendhagyó módon, de minden hozzávaló adott volt, ami a jókedvhez, mulatsághoz, vidámsághoz szükséges.
Volt itt fánk, tömérdek, pufóka, és minden osztály termében állt a móka, ráadásként megérkezett az igazi tél sok-sok hóval! Délelőtt 11 osztályunk bemutatta kis táncát, amelyre lelkesen készültek osztályfőnökeikkel, és ötletesnél ötletesebb jelmezeket is láthattunk, amelyeket a szakavatott zsűri értékelt is.
A szülők, gyerekek, a Boldog Gyermekekért Alapítvány és a Szolnoki Tankerületi Központ óriási segítségével sok gyermek örülhetett tombolanyereményének.
A délelőtt folyamán a csodaszép fehérséget kihasználva hóemberépítő-verseny hirdettünk. Az osztályok szorgalmasan készítették szobraikat, és persze az izgalmas hócsaták sem maradhattak el.
A jókedv és vidámság délutánra sem fogyott el. A kis közösségek együtt töltötték el szabad idejüket. Társasjátékoztak, filmet néztek, vetélkedtek, buliztak.
Az iskolai farsang sikeréhez sok-sok a láthatatlan kéz munkája járult hozzá, valaki nyereménytárgyakat csomagolt, valaki dekorációt készített a folyosóra. Nagyon köszönjük a szülők rekordmennyiségű tombolafelajánlását, a gyerekek egyedi, kreatív jelmezeinek elkészítését.
A farsangról készült képeket a galériában találják.