Higiéniából jeles iskolamosdó

A Domestos idén is megállíthatatlanul küzd a vírusok és baktériumok ellen. 2021. május 1 – június 30. között egy új programot hirdetett azért, hogy támogatást adjanak az iskoláknak az egyik legfontosabb problémakör megoldásában, a higiénia javításában, ennek köszönhetően a betegségek megelőzésében is. Céljuk, hogy megtalálják azokat az iskolákat, ahol legjobban hasznosulhat a támogatás és akár helyszíni akcióval hívják fel az emberek figyelmét az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, emellett ösztönözzék a gyerekeket a helyes tisztálkodási szokások elsajátítására.

Egy Domestos termék vásárlásával, és egyetlen szavazattal bárki megnyerhette az 5 db SHARP légtisztító, vagy a napi nyereménycsomagok egyikét. A részvétellel azonban nem csak a saját otthonába varázsolhatott tisztaságot.

A játékosoknak köszönhetően 100 iskola részesült– köztük a mi iskolánk is– a 240 000 Ft értékű higiéniai csomagban, ami azt jelenti, hogy a Domestos 24 millió forint értékben segítette a magyar iskolákat és tanulókat.

A tanév eleji gondjaink remélhetőleg ezeknek a termékeknek köszönhetően is a múlt rossz emlékei között szerepelnek majd.