MOZDULJ! vetélkedő Óvodásokkal

A délelőtt folyamán zajlott a már hagyománnyá vált MOZDULJ! vetélkedő, melynek a városi sportcsarnok adott otthont. Most a leendő első osztályosokat is meghívtuk a sorversenyre, akik boldogan elfogadták a meghívást. Őszinte öröm és izgalom látszott az arcukon. Érzik, hogy hamarosan változás fog történni az életükben. Az óvodából-iskolába való átmenetet megkönnyítvén igyekszünk a nagycsoportosoknak minél több rálátást engedni az iskolai életre, hogy érezzék: jó helyen lesznek! 

Ma az 1. és a 2. évfolyamosok vetélkedtek, és hozzájuk csatlakoztak az óvodások. Így közel 200 gyermeket mozgattunk meg. Remek hangulatú zenés bemelegítés után kezdődött az izgalmas sorverseny. Egy versenyszámban 5 ovis és 5 iskolás játszott, a cseréket az óvónénik, daduskák és a tanítók koordinálták, így minden gyermek sorra került. Helyezetteket nem hirdettünk, de mindenki kapott ajándékot, oklevelet. Minden csapat első lett, mert mindenki nagyon ügyes volt!

Köszönetünket fejezzük ki az óvodák dolgozóinak, hogy eljöttek és segítették a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását!

Köszönet Szöllősi Virág és Kabai Zsolt testnevelés szakos pedagógusainknak, hogy levezették a vetélkedőt. 

Hálásak vagyunk minden résztvevő felnőttnek és gyermeknek, hogy versenyeztek, hogy segítettek, hogy izgultak és szurkoltak!