Szupercsapat született…

2020.február 20-án iskolánk adott otthont a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetett kézilabda diákolimpia területi selejtezőjének. A megmérettetésen 4 csapat vett részt. A házigazda martfűi gárda mellett Jásszentandrásról és Szolnokról érkeztek hozzánk kézilabdázni szerető fiúk. Iskolánkat Szikszay Máté, Kovács Szabolcs, Fekete Benjámin, Kiss Ádám, Kántor René, Tóth Benedek, Stoica-Bodor Simon, Balla Róbert és Szikszay Nándor képviselték.

Fiúcsapatunk nagy fölénnyel nyerte mindhárom meccsét. A siker mind a kimagasló egyéni teljesítményeknek, mind az összetartó, egymásra odafigyelő csapatjátéknak volt köszönhető. Természetesen a lelkes szurkológárda is kitett magáért , hangjukat nem kimélve biztatták a fiúkat kicsik és nagyok és pedagógusaink.

A csoportelsőség megszerzésével egyenesen továbbjutottak a megyei diákolimpia döntőjére.

Ezúron szeretnénk köszönetet mondani Kovács Mihálynak és Bali Imrének szervező munkájáért, Martfű Város Önkormányzatának, hogy biztosította a rendezvény helyszínét. De köszönettel tartozunk Veres Pálnak, a Megyei Diáksportszövetség elnökének a sok segítségért.

És természetesen a lelkes kézilabdás apukáknak, Szikszay Balázsnak és Kovács Andrásnak, is hálásak vagyunk, hogy fáradhatatlanul és lelkesen adtak jobbnál jobb tanácsokat a csapatnak!

A képek itt megtalálhatóak.