Értesítés a nyári zánkai Erzsébet tábor várólistára kerüléséről

Kedves Szülők!

Az Erzsébet Alapítvány a következő e-mailt juttatta el hozzánk a 2022.07.03-07.08-ig tervezett nyári Erzsébet táborral kapcsolatban.

„Tisztelt Jelentkező Szervezet!

Tájékoztatjuk, hogy a nyári Élménytábor elnevezésű felhívásra benyújtott érvényes jelentkezéseket a Támogatási Irányelvben meghatározott szempontoknak megfelelően az E-tábor Plusz jelentkezési felület rangsorolta.
Továbbá tájékoztatjuk, hogy a 2022-ELM-0103486 azonosítószámon nyilvántartásba vett érvényes jelentkezésük a Támogatási Irányelvben meghatározott szempontok szerint létrejött sorrend alapján várólistára került.
Amennyiben valamely turnusban férőhely szabadul fel, úgy a várólistára került jelentkezések résztvevői számára lehetőség nyílhat a nyári Élménytáborban való részvételére az Alapítvány által meghatározott turnusban és táborhelyen. Ezzel a lehetőséggel kapcsolatban a későbbiekben értesíthetjük Önöket.
Amennyiben a jelentkezésüket nem szeretnék várólistán tartani, vagy kérdés merült fel jelentkezésükkel kapcsolatban, úgy a jelentkezési azonosító megadásával forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@erzsebettaborok.hu e-mail címen, vagy a +36 1 445 0214-es vagy a +36 1 445 0215-ös telefonszámon.
A gyermekekért végzett áldozatos munkájukat és szíves megértésüket ezúton is köszönjük!
Üdvözlettel: Erzsébet Alapítvány”

SAJNOS ez azt jelenti, hogy a mi csoportunkat a tábor szervezői által meghatározott időpontra és helyszínre fogják átsorolni esetleges üresedés estén. (Ez lehet Zánka és Fonyódliget is, bármilyen időpont, ami akár az utazás előtt egy-két nappal korábban derülhet ki.)

A fentiek ismeretében szomorúan kell tudomásul vennünk, hogy idén sem utaznak martfűi gyerekek a Balatonhoz, hiszen már a jelentkezéskor is kiderült, hogy a többségnek nem jó például az augusztusi időszak, ezért pályáztunk július első hetére.

Köszönöm szépen a megértésüket és ismételten sajnálatomat fejezem ki a sikertelen pályázás miatt.

Földi Edina intézményvezető